Varen op de Vecht

Eén van de mooiste rivieren van Nederland, de Vecht!

Met een rondvaartboot geniet u van de schilderachtige omgeving met schitterende landhuizen, kastelen, theehuisjes en pittoreske dorpjes. De landhuizen zijn gebouwd tijdens de Gouden Eeuw door Hollandse kooplieden die rijk zijn geworden van de handel in specerijen uit Indië.

Varen op de Vecht

In de rust van de landelijke omgeving langs de Vecht trokken zij zich met hun gezinnen terug. De rijkdom en het natuurschoon zijn onbeschrijfelijk. Eén van de meest karakteristieke kastelen van ons land is Slot Zuylen. We bezoeken het prachtige kasteel met een gids die u alles kan vertellen over de rijke geschiedenis.

Tegenwoordig herbergt het slot de Zuylen-verzameling. Deze verzameling geeft een overzicht van drie eeuwen bewoning door de familie Van Tuyll van Serooskerken. De collectie bestaat uit porselein, glaswerk, schilderijen, meubilair en wandkleden. Een aantal kamers is ingericht zoals in de tijd dat de beroemde schrijfster Belle van Zuylen op het slot woonde. De prachtige tuin, met de beroemde slangenmuur, is aangelegd in de Engelse landschapsstijl.

- Koffie/thee en gebak
- Boottocht
- Koffietafel
- Entree en rondleiding Slot Zuylen
- 3-gangen diner
- Vervoer per luxe touringcar