Over Van Fraassen Travelling

Over Van Fraassen Travelling

Van Fraassen Travelling is specialist in touringcarvervoer en onderdeel van de TCR Group uit Middelburg. Met ruim 800 medewerkers, meer dan 190 bussen, zeker 400 taxi’s en bijna 85 jaar ervaring is TCR Group één van de toonaangevende partijen in Nederland.

Geschiedenis
In 1930 namen de broers Mathijs en Adriaan Van Fraassen uit Goes het jonge autobusbedrijf L. Goedbloed over. De koop omvatte 2 bussen en een lijndienst. Na de oorlog werd het bedrijf opnieuw opgebouwd en in de decennia die volgden, werden de kernactiviteiten (openbaar en commercieel groepsvervoer) uitgebreid met o.a. autodealerschappen (DAF, Mazda en Volvo), een keten van reisbureaus, een horecabedrijf en toeristische dienstverlening op de weg, over water en door het Europese luchtruim.

Anno 2021 is Van Fraassen Travelling nog steeds een begrip in Zeeland en West-Brabant, maar inmiddels ook in de randstad. Van Fraassen Travelling heeft vestigingen door geheel Nederland.

Meer dan een bus
Van Fraassen Travelling onderscheidt zich met persoonlijke aandacht en maximale ontzorging. Creativiteit, flexibiliteit en betrokkenheid zijn kernbegrippen binnen onze organisatie. En of het nou gaat om 10 of 100.000 personen; wij doen ons werk met evenveel passie en drive. 

Van Fraassen Travelling. Meer dan een bus!

Missie
Het op de meest klantgerichte, milieuvriendelijke en veilige wijze uitvoeren van commerciële diensten, in of gerelateerd aan het personenvervoer, voor onze klanten en passagiers.

Visie
Het bedrijf op een gestructureerde, procesmatige en gestandaardiseerde wijze aansturen, zodat de onderneming met minimalisatie van risico’s maximaal kan profiteren van de economische mogelijkheden. 

Ambitie
Van Fraassen Travelling wil een klantgedreven, multimodale en nationale dienstverlener zijn.