Voetbal Experience

Op schoolreisje naar Voetbal Experience? Vet gaaf!

In teamverband (jongens en meisjes samen) los je quizzen op en toon je je vaardigheden in the Skills Zone. De docent... die doet lekker mee en wordt vooraf voorbereid met een educatief pakket. Een schoolreis naar Voetbal Experience zul je niet snel vergeten!

Voetbal Experience

Voetbaljukebox
Hier kies je je favoriete voetbalfragment.

Oranje Hall of Fame
Het Walhalla van Oranje. Zelfs niet-voetballiefhebbers zijn onder de indruk. Alle spelers van Oranje vind je terug en leer je kennen. Alle wedstrijduitslagen van het Nederlands Elftal zijn zichtbaar en natuurlijk zie je alle shirts waarin Oranje ooit gespeeld heeft.

The Thrill
Hier beleef je de tijd van het EK '88 nog een keer. Het moment voor het Nederlands Elftal. Op korte afstand zie je op 16 meter breed filmdoek een indrukwekkende film. Schatkamer herbergt exclusieve stukken uit de Oranjehistorie.

Commentatorstudio
Tien bekende commentatoren zie en hoor je. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Tom Egbers legt uit hoe je verslag geeft van een wedstrijd. Kies je favoriete moment, neem plaats op de stoel en maak een onsterfelijk debuut in de commentatorstudio. Wordt de nieuwe Jack van Gelder ontdekt?

Catacomben
Hier gebeurt veel. Verbroedering en rivaliteit... de spanning van een wedstrijd is voelbaar. En...je ruikt voetbal. Verschillende geuren die onlosmakelijk met voetbal te maken hebben ruik je hier. De mooiste stadions van de wereld gaan aan je voorbij. Overzichtelijk wordt alle informatie gegeven; capaciteit, ligging, thuisclub, toneel van historische wedstrijden enzovoort. You'll never sing alone," 't is stil aan de overkant..." en "Wij houden van Oranje". Het is een greep uit de liederen die je in en rond de stadions hoort. Fans kunnen uitbundig zingen om hun club aan te moedigen. Kies je favoriete voetballied en leef je uit! Zing er op los. Thuis geniet je nogmaals na, want jouw auditie krijg je thuisgestuurd.

Voetbal Experience
Voetbal Experience
Voetbal Experience
Voetbal Experience