Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Ontdek de natuur bij Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe, tussen Arnhem en Apeldoorn, is de ideale bestemming voor een actieve schoolreis in de natuur. In het Park is volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Verken het terrein op eigen gelegenheid, kies één van de bestaande routes en speurtochten, of boek een Natuurgids als persoonlijke begeleider. Spring met uw leerlingen op een Witte Fiets en laat ze kennismaken met de unieke combinatie van natuur, kunst en architectuur. Snuif de geur op van het bos en de hei en zie het stuifzand waaien. Misschien spot uw klas een zwijn, edelhert of moeflon!

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Weer of geen weer
Slecht weer? Ook binnen is er genoeg te beleven: Bezoek het Museonder, een museum vol informatie over het leven onder de grond. Bewonder het Jachthuis Sint Hubertus, of bekijk Van Gogh’s in het wereldberoemde Kröller-Müller Museum.

Basisscholen bezoeken het Park gratis (excl. Kröller-Müller Museum). Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is uw bezoek vooraf aanmelden via reserveringen@hogeveluwe.nl. Graag tot ziens op De Hoge Veluwe!