Schoolreisjes

Duinrell

Spetterende dag naar Duinrell

Een dagje Duinrell met Van Fraassen Traveliing is een onvergetelijke schoolreis vol gezelligheid en vermaak. Kom voor een spetterend dagje uit naar het Attractiepark Duinrell. Maak de dag compleet met een frisse plons in het tropische Tikibad met meer dan 10 glijbanen en water attracties.

Duinrell

Een Duinrell-dag is pas compleet met een Tikibad-bezoek, lekker snoepen, een rit in de Falcon en een knuffel van Rick. Duinrell heeft iets met water. Er zijn attracties waarin water een grote rol speelt, zoals de waterspuwende over-de-kopschommel Waterspin, de wildwaterbaan Splash en waterglijbaan Aqua Shute.

Maar het meest opvallende waterspektakel is het in 1984 geopende tropische Tikibad. Dit zwemparadijs heeft het grootste overdekte glijbanencomplex van Europa, met niet minder dan tien waterglijbanen. De snelste banen zijn Blits en Flits; twee turboglijbanen waarin bezoekers met een snelheid van zestig kilometer per uur naar beneden suizen. Alle glijbanen van het Tikibad samen zijn meer dan een kilometer lang.

Een schoolreis naar Duinrell is een dag vol spanning en sensatie, waar leerlingen het nog lang over zullen hebben. Duinrell biedt voor zowel de onderbouw- als bovenbouwkinderen een schoolreis vol avontuur en plezier. Er is veel te beleven voor kinderen van alle leeftijden.

Beleef het met Van Fraassen Travelling!

Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell