Dolfinarium Harderwijk & Veluwemeer

Maak kennis met de wonderen van de onderwaterwereld!

Ga met Van Fraassen Travelling naar het Dolfinarium en het Veluwemeer voor een spetterende dag op en rond het water!

Dolfinarium Harderwijk & Veluwemeer

Dolfinarium Harderwijk bestaat als sinds 1965 en is uitgegroeid tot een bijzonder themapark. Het grootste zeedierenpark van Europa heeft een grote collectie zeedieren, waaronder zeehonden, roggen en haaien. De spetterende shows, educatieve programma’s en vele attracties staan helemaal in het teken van de zeewereld.

Het Dolfinarium is ook een belangrijk instituut dat onderzoek doet naar zeezoogdieren en zich bezig houdt met de opvang van zieke en verzwakte dolfijnen. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Een schoolreisje naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met drie shows, zes educatieve voorstellingen en vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag. Tijdens jouw schoolreisje leer je op een speelse en interactieve manier van alles over de dieren van het Dolfinarium. Zo krijgt iedere leerling een gratis dierpaspoort vol leuke foto’s en dierinformatie. Er is ook een gratis lespakket te downloaden en de klas kan meedoen aan een leerzame speurtocht (Dier & Doe Game) over het park!

Willen de leerlingen aan het einde van de dag nog niet naar huis? Wees gerust, ze krijgen allemaal een bon mee voor een gratis tweede bezoek aan het Dolfinarium, zodat ze snel nog een keertje kunnen komen! 

Dolfinarium Harderwijk & Veluwemeer
Dolfinarium Harderwijk & Veluwemeer
Dolfinarium Harderwijk & Veluwemeer
Dolfinarium Harderwijk & Veluwemeer