Stedentrip Maastricht

Maastricht is niet in enkele woorden te beschrijven, deze stad biedt het allemaal!

Schitterende natuur én cultuur. Monumentale panden én moderne winkels. knusse terrasjes én hippe restaurants. Grotten én torens.

Stedentrip Maastricht

Van Fraassen traveling neemt je mee langs de Eeuwenoude kerken, historische gebouwen, fraaie gevels en mooie doorkijkjes. Er is van alles te zien en te beleven in deze eeuwenoude Vestingstad. Bij ieder monument hoort een verhaal. En in het geval van Maastricht gaan die verhalen onder andere over Napoleon, de musketier D’Artagnan en de Nachtwacht. Ook de oude stadsmuren en de Kazematten herinneren aan een veelbewogen verleden.

In Maastricht waant u zich al een stukje over de grens. Proef van de Bourgondische levensstijl. Het is goed toeven op de terrasjes, met een kopje koffie met Limburgse vlaai of een onvervalst Limburgs biertje.

In de Sint Pietersberg ten zuiden van Maastricht, is door de mergelwinning een uitgestrekt doolhof van gangen ontstaan. De totale oppervlakte bedraagt circa 98 hectare met een ganglengte van rond de 150 km. Wij nemen u mee naar een deel van deze geheimzinnige gangen en laten u kennis maken met de ondergrondse mystiek van de berg.

Een andere mogelijkheid is een ontspannende boottocht op de maas. Bekijk het prachtige Maastricht van een andere kant!

- Koffie/thee en Limburgse vlaai
- Bezoek Sint Servaasbasiliek
- Rondleiding grotten in de Sint Pietersberg
- 3-gangen diner
- Vervoer per luxe touringcar

Stedentrip Maastricht