Stedentrip Antwerpen

Antwerpen is een heerlijke bourgondische stad. Van Fraassen Traveling neemt je mee als je zin hebt in een dagje naar hartelust winkelen ,wandelen over de markten of een bezoek aan een van de vele musea.

Stedentrip Antwerpen

Het historische middelpunt van Antwerpen is de Grote Markt. Bekend om zijn de 17de eeuwse gildehuizen, het stadhuis in Renaissance-stijl en de barokke Brabo-fontein. Om de hoek van de Grote Markt ligt de schitterende Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal met de hoogste kerktoren van de Benelux. Andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn; de dierentuin (Zoo), het havengebied, de Schelde, het Rubenshuis, de talloze restaurantjes en gezellige cafés.

Antwerpen is een echte modestad! U kunt hier heerlijk winkelen. De Antwerpse modeacademie heeft al vele talenten voortgebracht, wat zich weerspiegelt in de etalages van de vele verrassende winkels. Grote bekende winkelketens zitten op de Keyerslei, de nationalestraat, de Leysstraat en natuurlijk de Meir. De Meir is helemaal autovrij en een van de drukstbezochte winkelstraten van België.