Musicals & Theater

Zin in een heerlijke avond genieten van een geweldige voorstelling, een adembenemede musical of een spetterend concert? Van Fraassen Travelling maakt het mogelijk! Wij brengen u naar het theater waar de voorstelling van uw keuze speelt.

Musicals & Theater

Geniet vooraf van een heerlijk diner of blijf achteraf nog even hangen voor een drankje. Wij kunnen voor u de hele avond organiseren of indien gewenst alleen het vervoer, de keuze is aan u. Indien gewenst kunnen wij voor u ook de overnachting regelen.

Wilt u graag naar een musical? Een greep uit het actuele aanbod; Wicked, Miss Saigon, Saturday Night Fever, Batman live en Droomvlucht. Of gaat u liever naar een een concert van bijvoorbeeld André Rieu, naar Night of the Proms of de nieuwste show van Holiday on Ice? Met Van Fraassen Travelling wordt een avondje uit pas echt genieten!

Hoe kan uw avond eruit zien? We halen u en uw gezelschap op met een van onze comfortabele touringcars en brengen u naar een goed restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk diner. Hierna vervolgen wij de reis naar de plaats van bestemming waar u de show naar keuze kunt bewonderen. Na afloop zorgen wij ervoor dat u door een van onze gediplomeerde chauffeurs veilig thuis wordt gebracht.