Kasteeltuinen Arcen

Laat u betoveren door de kasteeltuinen in Arcen

De Kasteeltuinen in Arcen zijn wereldberoemd en in één woord: oogstrelend! Het zijn de mooiste tuinen van Nederland. Waan u in vroegere tijden rondom het eeuwenoude kasteel en geniet van de schoonheid van de natuur. Ook brengen wij een bezoek aan de karakteristieke Hertog Jan Brouwerij. Hier neemt een ervan bierbrouwer u mee in een rondleiding waar te meer te weten zult komen over het eeuwenoude brouwproces.

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen Laat u in de verrassen door de diverse combinaties van vaste planten, bloemen, grassen en bolgewassen. De verschillende tuinen in Kasteeltuinen Arcen prikkelen uw creatieve geest en laten u ontdekken wat voor bijzondere inrichtingsmogelijkheden er zijn. Naast de prachtige tuinen en het indrukwekkende Kasteel zijn er ook verschillende diersoorten te bewonderen.

De doodshoofdapen klimmen en klauteren in het Lommerrijk door de bomen op hun eiland, de zwarte zwanen zwemmen parmantig in de watertuinen en de valkparkieten vliegen in hun volière in het Rosarium. U hoeft u geen moment te vervelen!

Op diverse data in het hoogseizoen kunt u tijdens de roofvogeldemonstraties prachtige roofvogels in actie zien. De valkenier laat vogels als buizerds, haviken en arenden soms vlak over uw hoofd vliegen.

Hertog Jan Brouwerij De Hertog Jan Brouwerij is één van de mooiste brouwerijen van Nederland. De brouwerij is in 2003 geheel in stijl verbouwd met respect voor de geschiedenis van het gebouw. Tijdens de rondleiding volgt u het hele brouwproces. Beter dan ooit kunt u Hertog Jan beleven: ruiken, voelen, bekijken en uiteraard proeven. U kunt de kasteeltuinen en de Hertog Jan Brouwerij bezoeken van begin april tot november.

- Koffie/thee en natuurlijk Limburgse vlaai
- Bezoek Kasteeltuinen Arcen
- Lunch
- Rondleiding Hertog Jan Brouwerij + proeven
- 3-gangen diner
- Vervoer per luxe touringcar

Kasteeltuinen Arcen