Evenementen vervoer

Van Fraassen is de beste partner voor vervoer voor uw zakelijk evenement.

Vervoer nodig voor een groot evenement of congres in binnen- of buitenland? Op het gebied van evenementen- en congresvervoer heeft Van Fraassen Traveling een uitstekende reputatie. Wij zijn gespecialiseerd in integrale vervoersoplossingen voor evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Met al onze diensten, van vervoer tot begeleiding en het regelen van entrees en accommodaties, nemen wij u de volledige organisatie en uitvoer van het vervoer uit handen. Wij gebruiken onze bewezen kennis en ervaring om voor u de best passende, complete en meest voordelige oplossing te ontwikkelen en richten al onze inspanningen op een voor u geslaagd zakelijk evenement.

De organisatie van een evenement is een vak apart. Om op te vallen, uit te blinken én een blijvende indruk te maken op de genodigden is het van cruciaal belang dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dit geldt ook voor het vervoer. Niets wordt aan het toeval overgelaten, zodat de genodigden het gevoel krijgen dat ze heel bijzonder zijn. 

De partner met de meeste ervaring
Voor een realistische, betrouwbare en uitvoerbare vervoersoplossing kunt u rekenen op 125 jaar ervaring in het organiseren en uitvoeren van openbare en besloten vervoersdiensten. Het vervoersplan voor uw zakelijk evenement wordt met veel kennis samen met u ontwikkeld en met veel aandacht voor veiligheid en uitvoerbaarheid op uitvoer voorbereid.

De partner met het juiste vervoer
Om uw gasten snel en veilig van “deur tot deur” te vervoeren, kunnen wij u als enige altijd het juiste vervoer bieden. Wij hebben de beschikking over het grootste en meest gevarieerde aanbod aan taxi’s, taxibussen, lijn- en tourbussen in Nederland. Onze ervaren en geschoolde chauffeurs hebben de verantwoordelijke taak uw gasten veilig op de plaats van bestemming brengen.

De partner die meerwaarde biedt
Voor een snelle, geordende en veilige afhandeling van alle verkeersstromen tijdens de uitvoer van uw zakelijk evenement, bieden wij u onze bewezen coördinatiediensten. Wij ontwikkelen het verkeersplan (eventueel met parkeer- en bordenplan) en bereiden deze zorgvuldig en volledig op uitvoer voor. 

De partner die altijd verder kijkt
Om al uw gasten bij aankomst en vertrek snel en geordend op de juiste plaats te krijgen, leveren wij een breed pakket aan nuttige communicatiemiddelen. Wij zorgen voor herkenbare posters op de voertuigen, informatieve bushalteborden op vertrek- en/of aankomstpunten en officieel erkende routeborden langs wegen binnen en buiten de stad. 

Tot slot bieden wij u diverse vormen van verzorging
Hierbij regelen wij buscatering (koffie, thee, fris, bier en wijn, ontbijt- en lunchpakketten en veel meer voor minimaal 10 personen of een veelvoud daarvan). Indien gewenst kunnen wij daarbij ook diverse verblijfsaccommodaties, toegangsbewijzen en restaurantboekingen voor u reserveren.