Vervoer bedrijfsfeest personeelsfeest personeelsuitje

Geeft u binnenkort een bedrijfsfeest? Maar heeft u geen idee hoe u al uw medewerkers vanaf verschillende vestigingen tegelijk op het personeelsfeest krijgt? Schakel dan de hulp in van Van Fraassen Travelling, dat gespecialiseerd is in efficiënt vervoer van groepen mensen naar uw bedrijfsfeest.

Meer informatie of offerte aanvragen?
Wilt u meer informatie over vervoersmogelijkheden voor uw bedrijfsfeest of personeelsuitje? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Fraassen Travelling. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en u kunt zich door onze medewerkers uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden. Telefoon: 0118-434433.

 Van het vervoer en de begeleiding tot het regelen van entrees en accommodaties; met al onze diensten nemen wij u de volledige organisatie van uw personeelsfeest uit handen. Wij gebruiken onze bewezen kennis en ervaring om voor u de best passende, complete en meest voordelige vervoersoplossing te ontwikkelen en richten al onze inspanningen op een voor u geslaagd bedrijfsfeest. Wij vervoeren uw gasten van ‘deur tot deur’.

Personeelsuitje 
Van Fraassen Travelling kent de leukste bestemmingen in Nederland en daarbuiten voor uw personeelsuitje. Kies voor de organisatie van uw personeelsuitje daarom voor de hulp van Van Fraassen Travelling. Met onze jarenlange ervaring zijn wij de beste partner op het gebied van advies, organisatie en uitvoer van groepsdagtochten, zoals een personeelsuitje. U stelt uw personeelsuitje naar wens samen, waarbij u kunt rekenen op ons deskundig advies en passende suggesties. Wij verzorgen voor u complete arrangementen inclusief toegang, vervoer, lunch en diner.

Voor een snelle, geordende en veilige afhandeling van alle verkeersstromen tijdens de uitvoer van uw personeelsfeest, bieden wij u onze bewezen coördinatiediensten. Wij ontwikkelen het verkeersplan en bereiden deze zorgvuldig en volledig op uitvoer voor.